Register

GRATIS TJÄNST

Murare i Töreboda

Trött på att ringa runt efter murare i Töreboda? Då är Murare.se något för dig. Beskriv med text vad för typ av uppdrag du behöver hjälp med så skickar vi sedan vidare din förfrågan till lokala företag som återkommer till dig med en offert eller närmare kontakt. Du sparar mycket tid på att inte behöva ringa runt alla företag i din närhet eftersom de med vår tjänst kontaktar dig istället! Tjänsten är dessutom kostnadsfri och givetvis inte bindade på något sätt.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 084 förfrågningar i December 2022

Murning / Plattsättning

Stenungsund

Murning / Plattsättning

Lerum

Kamin & Skorsten

Bengtsfors

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Töreboda kommun ligger i Västra Götalands län och har ca 9200 invånare. Lanskapet i och runt kommunen är väldigt flackt med stora uppodlade ytor men även en del barrskog. Inom näringslivet finns det många små och medelstora företag inom väldigt varierande branscher.

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  Skulle behöva utför lagning på grund / fasad = rappning av grund.

  Stenungsund
 • Murning / Plattsättning

  Krypgrund, tätning av betongsten mot berg ca 3 meter, tar sig in vatten, behöver nog läggas en klack plus lite fyllning på berget. Lättare att få kontakt med mig via email än telefon.

  Lerum
 • Kamin & Skorsten

  Vi har ett problem med rökkanalen som troligtvis är för stor eftersom det kommer vatten ur skorstenen som luktar. Sotaren antar att detta är kondensvatten som uppstår pga att rökkanalen är för stor. Så det som ska göras är dra ett rör genom skorstenen ner till pannan.

  Bengtsfors
 • Murning / Plattsättning

  Vi har ett problem med rökkanalen som troligvis är för stor eftersom det kommer vatten ur skorstenen som luktar rök. Sotaren antar att detta är kondens som uppstår pga att rökkanalen är för stor. Så det som ska göras är dra ett rör genom skorstenen ner till pannan.

  Bengtsfors
 • Kamin & Skorsten

  Installation av Contura kamin med stålslang i rökkanalen

  Mark
 • Murning / Plattsättning

  Behöver hjälp att putsa en kamin. Det är en insats med byggd stomme runt som ska putsas på tre sidor upp till tak. Ca 4m takhöjd.

  Borås
 • Murning / Plattsättning

  Hej! Sotaren har varit här och kollat och grejat med spjället till vedspisen. Därvid skadades infästningen så att den nu sitter helt löst.

  Munkedal
Skapa offertförfrågan