Register

GRATIS TJÄNST

Murare i Sollentuna

Har du ett arbete som kräver en murare och försöker du på tag på en just nu? Vi kan hjälpa dig hitta en murare i Sollentuna. Vår tjänst fungerar som så att du själv anger vad du vill ha hjälp med. Lokala firmor får sedan ta del av din förfrågan och kontakta dig med ett kostnadsförslag eller närmare diskussion. Det ska vara enkelt att få hjälp. Därför får företagen kontakta dig istället för tvärtom. Att fylla i formuläret går fort och du slipper binda dig till något!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Murning / Plattsättning

Norrtälje

Murning / Plattsättning

Upplands Väsby

Murning / Plattsättning

Upplands-Bro

Visar alla Murare i Sollentuna

A.Carlings Bygg & Plattsättning

Lomvägen 31 Sollentuna

-

Ändra uppgifter

Acoustic Montage AB

Bergkällavägen 30 Sollentuna

-

Ändra uppgifter

AEM Express AB

Love Almqvistsväg 17 B Sollentuna

-

Ändra uppgifter

AG Byggnads Produktion

Malmvägen 69C, 1 trp Sollentuna

0708 - 852228

Ändra uppgifter

AKPRO Entreprenad - Bygg & Badrum

Svalgången 27 Sollentuna

070 - 4227311

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Sollentuna kommun i Uppland en liten bit från Stockholm har ca 62000 invånare. Sollentuna har anor redan från bronsåldern då viktiga vattenleder möttes i kommunen. Som många kommuner i anslutning till Stockholm så är utpendligen hög och de egna arbetstillfällena återfinns framför allt inom den offentliga sektorn.

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  Installation kaminkasett i öppna eldstaden. Kasett finns på plats i huset

  Norrtälje
 • Murning / Plattsättning

  En murad pelare, där 50x50 stenplattor har staplats på varann med bruk emellan har blivit påkörd, så att pelaren har lossnat mellan två av dessa stenplattor. Den övre stenpelardelen behöver således lyftas upp med en kranbil, för att få ditt nytt bruk, och sedan ställa tillbaka pelardelen. Vit färg kommer behövas målas på på denna lagade brukdistans.

  Upplands Väsby
 • Murning / Plattsättning

  Fasad har spruckit från grund till tak på tvåvåningshus. Mestadels har "fogen" spruckit men även teglet på vissa ställen. Sandsten är materialet och solsida större delen av dagen.

  Upplands-Bro
 • Murning / Plattsättning

  Jag är en privatperson som söker en mur & puts-firma som kan putsa vårt hus i Mälarhöjden i vår. Vi ska bygga på en våning på befintligt hus och behöver:1.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Hej, Behöver murare till ett badrum. Renoverar badrum och när klinker rivits ner ör det Segelvägen bakom och murbruk gått sönder. Ska sätta våtrumsgips och klinker sedan

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Laga ett hål i murstocken (två stenar) efter rensning av fågelbo. Mura in en stos i väggen så att det går att ansluta en kamin senare. Putsa en tegelvägg ca 1,5m x 2,2m där det varit en kakelugn.

  Nynäshamn
 • Kamin & Skorsten

  Öppen spis som behöver muras om i själva eldstadens väggar som börjat vittra då det är vanligt tegel. Behövs eldfast tegel. Även kontroll av skorstenen som är klädd med natursten och som lagades av undertecknad förra sommaren då sprickbildningar uppkommit och stenar suttit löst.

  Haninge
Skapa offertförfrågan