Register

GRATIS TJÄNST

Murare i Danderyd

Håller du på att söka efter en murare i Danderyd? Då har du kommit rätt! Genom att bara fylla i formuläret här på sidan med vad du behöver hjälp med hamnar din förfrågan sedan hos lokala murningsföretag som sedan får ta kontakt med dig. Det är enklare att lämna en förfrågan och låta företagen ta kontakt med dig istället för tvärtom. Observera också att tjänsten är helt gratis!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Murning / Plattsättning

Norrtälje

Murning / Plattsättning

Upplands Väsby

Murning / Plattsättning

Upplands-Bro

Visar alla Murare i Danderyd

08 Bygg & Entreprenad AB

Svalnäs allé 24 Djursholm

08 - 41022352

Ändra uppgifter

DAF BYGG AB

Mörbydalen 18 Danderyd

-

Ändra uppgifter

Djursholms Fastighetsservice

Danderydsvägen 8B Djursholm

070 - 5559217

Ändra uppgifter

Essisbygg & Co

Idrottsvägen 35 Enebyberg

-

Ändra uppgifter

Excellent Group Marcin Janiczek AB

Bergstigen 28 Stocksund

-

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Danderyd kommun har ca 31000 invånare och är en grönskande storstadskommun omgiven av vatten, belägen cirka en mil norr om Stockholm. Danderyd är en av landets till ytan minsta kommuner med en areal på cirka 28 kvadratkilometer. Näringslivet domineras av service- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  Installation kaminkasett i öppna eldstaden. Kasett finns på plats i huset

  Norrtälje
 • Murning / Plattsättning

  En murad pelare, där 50x50 stenplattor har staplats på varann med bruk emellan har blivit påkörd, så att pelaren har lossnat mellan två av dessa stenplattor. Den övre stenpelardelen behöver således lyftas upp med en kranbil, för att få ditt nytt bruk, och sedan ställa tillbaka pelardelen. Vit färg kommer behövas målas på på denna lagade brukdistans.

  Upplands Väsby
 • Murning / Plattsättning

  Fasad har spruckit från grund till tak på tvåvåningshus. Mestadels har "fogen" spruckit men även teglet på vissa ställen. Sandsten är materialet och solsida större delen av dagen.

  Upplands-Bro
 • Murning / Plattsättning

  Jag är en privatperson som söker en mur & puts-firma som kan putsa vårt hus i Mälarhöjden i vår. Vi ska bygga på en våning på befintligt hus och behöver:1.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Hej, Behöver murare till ett badrum. Renoverar badrum och när klinker rivits ner ör det Segelvägen bakom och murbruk gått sönder. Ska sätta våtrumsgips och klinker sedan

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Laga ett hål i murstocken (två stenar) efter rensning av fågelbo. Mura in en stos i väggen så att det går att ansluta en kamin senare. Putsa en tegelvägg ca 1,5m x 2,2m där det varit en kakelugn.

  Nynäshamn
 • Kamin & Skorsten

  Öppen spis som behöver muras om i själva eldstadens väggar som börjat vittra då det är vanligt tegel. Behövs eldfast tegel. Även kontroll av skorstenen som är klädd med natursten och som lagades av undertecknad förra sommaren då sprickbildningar uppkommit och stenar suttit löst.

  Haninge
Skapa offertförfrågan