Register

GRATIS TJÄNST

Murare i Östra Göinge

Trött på att ringa runt efter murare i Östra Göinge? Då är Murare.se något för dig. Genom att beskriva vad du behöver hjälp med så skickar vi sedan ut din offertförfrågan vidare till företag i din lokala närhet som sedan tar kontakt med dig. Du väljer själv vilken murare du vill anlita när de kontaktat dig. Att lämna en förfrågan är dessutom helt kostnadsfritt.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 084 förfrågningar i December 2022

Köksrenovering

Osby

Murning / Plattsättning

Lund

Murning / Plattsättning

Helsingborg

Visar alla Murare i Östra Göinge

Aktiv Byggservice Broby AB

Karlsro Hässleholmsvägen Broby

044 - 47317

Ändra uppgifter

Anders Gustafsson Förvaltning

Killegården Knislinge

-

Ändra uppgifter

Malms Byggservice

Hagagatan 5 Knislinge

0708 - 670898

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Östra Göinge kommun ligger i den nordöstra delen av Skåne med ca 13600 invånare. Ca 20 % bor på landsbygden och resten i någon av tätorterna som ingår i kommunen. Terrängen består av både gran och lövskog. Inom industrin dominerar tillverkningsindustrin som finns representerad med flera företag.

Senaste förfrågningar

 • Köksrenovering

  Sätta kakel ovanför diskbänken

  Osby
 • Murning / Plattsättning

  Mura igen efter att en vägg rivits

  Lund
 • Murning / Plattsättning

  Hus i lättbetong. Puts på utsidan har flagnat av på en ca 10 x 10 cm yta och behöver lagas. Dessutom möjligen genomtrång av fukt till insida.

  Helsingborg
 • Murning / Plattsättning

  Putsning av fönstersmygar inne. 2 st fönster välgrundat hela, 1000X500x75mm 4 st fönster endast ovansmyg 1070x160mm Kakling kök,kvalitetskakel metro 15x7,5cm från kakeldaxgruppen, ca 2660mm x 600mm

  Landskrona
 • Murning / Plattsättning

  Murning av fyra stycken planteringsbäddar, två lecabloc höga. 150x150cm X2, 120x200cm X2. Underlag är jord i dagsläget, marken under behöver jämnas ut.

  Malmö
 • Murning / Plattsättning

  Vi har en gammal brunn i gräsmattan som behöver höjas då vi höjt marknivån. Det är en brunn i tegel (troligen från 1939 då huset byggdes) som vi har vill kunna nyttja till bevattning av gräsmatta, rabatter och trädgårdsland. Brunnen är just ny blottad på ena sidan då vi kommer att bygga mur/sätta L-stöd framför.

  Kävlinge
 • Murning / Plattsättning

  Väggputs på innervägg har lossnat mellan två fönster och behöver byggas upp igen. Avstånd ca 1 meter och höjd 2. 5 meter.

  Lund
Skapa offertförfrågan