Register

GRATIS TJÄNST

Murare i Gävleborg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala murare som lämnar offerter. Samtliga anslutna murare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Fasad / Fasadrenovering

Hudiksvall

Murning / Plattsättning

Sandviken

Murning / Plattsättning

Sandviken

KOMMUNER I Gävleborg

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län

Senaste förfrågningar

 • Fasad / Fasadrenovering

  Fasadsläpp på några ställen

  Hudiksvall
 • Murning / Plattsättning

  Bygga tegelmur, 80-100 cm hög, med tegelstenar 250x250 mm i så nära som möjligt samma färg och ytutförande som husfasadens tegel, längs en del av ytterkanten på en platta av platsgjuten markbetong. Ev kommer högre spaljéer senare fästas utvändigt färdig mur längs vissa sträckor. Toppen av muren kan täckas av stenskiva som sticker ut något över murens bredd.

  Sandviken
 • Murning / Plattsättning

  Ta bort och lägga på nytt bruk och putsa utsidan av en skorsten. Förra ägaren hade gjort utan armering så nu efter vinter när fukt runnit mellan tegel och bruket har det spruckit. Min bedömning är att lutningen på stuprännan är fel som orsakar att vatten rinner mot skorstenen men kan också vara att mycket snö ligger mot skorstenen som är orsaken.

  Sandviken
 • Murning / Plattsättning

  Skorsten på sommarhus behöver muras om.

  Hofors
 • Murning / Plattsättning

  Putsa utsidan av en skorsten. Förra ägaren hade gjort utan armering så nu efter vinter när fukt runnit under bruket har det spruckit. Skorsten har öppen spis från utsidan och är därmed i markplan där jobbet ska utföras.

  Sandviken
 • Murning / Plattsättning

  Lien källare I under vardagsrummet 2,5 m djup långsidorna 3m kortsidorna ca2m . Vi har även en källa där, som vi har dragit källvatten ifrån upp till köket. Problemet är att vi får in vatten .

  Hofors
 • Murning / Plattsättning

  Behöver hjälp med en rensning av kanal i en skorsten även murning i källare

  Ovanåker
Skapa offertförfrågan